torsdag 8. november 2007

HIPP HIPP!!

Hurra for meg.. lalala.. Jepp. 24 år. Begynner å bli gammel nå, på tide å pensjonere meg eller komme i midtlivskrise. Tror jeg har rundet den alderen alle drømmer om å være; yngre folk vil være eldre, og eldre folk vil være yngre. Men nå er jeg kanskje der, og vil ikke bli eldre i alle fall. Kanskje ikke yngre heller, men i hvert fall ikke eldre. Jeg er kanskje i den perfekte alder da, som alle drømmer om å være i? Sånn i begynnelsen av 20-årene må vel være bra? Men er det det? Tja.. ikke så verst, sånn bortsett fra at jeg vet jeg bare blir eldre, da..

I bursdagsgave fra omtrent hele slekten, får jeg et digitalt speilreflekskamera! WEE! Må vel innrømme å ha hatt en liiiten lillefinger med i spillet der, men hvis man ikke står litt på selv, så kan man jo ende opp med hva som helst, fx en playstation, som jeg slett ikke har behov for! (Bjarte, derimot..)

Ellers har jeg fått et gavekort fra Line, som er øremerket "parkdress" til Tulla. :o) Som om ikke det var overraskende nok, så fikk jeg et flaxlodd av Chess (har abonnement der), og utrolig nok vant jeg! Hele 20 blanke kronestykker!

Dagen er foreløpig feiret med et kortere enn antatt gruppemøte, og at jeg gikk fra forelesningen en time for tidlig (bare tullball hele opplegget, og vi får ikke om det på eksamen, så da gidder ikke jeg så sitte og kaste bort bursdagen min på sånt). I tillegg har jeg, Tulla, Line og guttene (de firbeinte altså) vært på tur i skauen. Sånn akkurat passe lang for min del; Tulla løper litt mer enn meg, og jammen er hun ikke en skikkelig tøffing! Hun kaster seg inn i lek med Fenris, og tar ikke et nei for et nei! Hun gadd ikke å være tilskuer på sidelinjen mer, Spot fikk gjete de mens de lekte. Og når hun tok en pause, og Spot kastet seg over Fenris, stod hun bare og så på, eller fant seg et spor å følge. Ble det for voldsomt, gikk hun bare imellom og fortalte Spot at sånn gikk det ikke an å holde på! Vet ikke hvor mye Spot brydde seg om det akkurat, men men..

De får ganske god mosjon av å løpe i skogen i ulendt terreng opp og ned bakker og over bekker og grøfter, mellom trær og i myk mose. Når det i tillegg er litt snø, så blir det litt tyngre å løpe, men desto mer mosjon. Nå ligger hun her som et halvdødt slakt ved siden av meg i sofan, våt og litt kald, under et mykt teppe og varmer seg mens hun drømmer om neste tur. Har trent litt logring i dag også, og nå virker det som om hun begynner å skjønne det! Hun står i tillegg som oftest bra med en litt stolt holdning, så dette lover godt! Hadde håpet jeg ville slippe å dusje henne nå før utstillingen, hun venter løpetid om så ikke alt for lenge og da må hun jo bades uansett. Men etter turen i dag tror jeg ikke det er så mye håp igjen for å unngå det. Det er ikke snø alle steder, og de stedene er utrolig gjørmete! Skikkelig sjakktrekk å gå gjørmetur to dager før utstilling.. :p Får prøve med bare vann på magen og føttene før jeg gjør noe mer drastisk.

Snart kommer Bjarte hjem, da blir det andre boller! Hipp hurra for meg som fyller mitt år i år, som i fjor osv osv..

4 kommentarer:

 1. Gratulerer masse med dagen :)

  Klemmer fra Ida, Baccus og Heidi

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen!!! :D Så fine gaver du har fått, jeg er misunnelig! Jeg ble jo lovet speilrefleks jeg og, men den har ikke dukket opp ennå. :P Neida, bare gubben som har vært ganske blakk for tiden, men nå blir han derimot ganske "rik" (i gåseøyne, for penger varer absolutt ikke evig! Iallefall ikke hans..) - så da skal jeg få de til å forte seg litt å finne ut hvor og når de skal kjøpe! :P Hvordan speilrefleks blir du å kjøpe? Jeg er litt usikker ennå.. :/ Heldige Tulla som får seg "kjeledress" - Emma er dødsmisunnelig etter snøballkrigen hun hadde med seg selv tidligere idag.

  Genser er forresten greit å bruke i snø så lenge snøen ikke blir for våt har jeg erfaring med. Veit jeg fant ei hjemmeside for mange, mange mnd siden hvor det var ei dame som strikket "drakter" med fire bein til Papillon.. Hun selv brukte de mye om vinteren pga snøklumper i armhulene, som papillon er ganske plaget med..

  Dumme pelsen til Emma, den er jo som bårrelås.. Og teite snøøø som vi må plages med i mange mnd nå! :O

  SvarSlett
 3. Å, nå kom jeg på en til idè.. Jeg kunne jo fått noen til å strikket en ullgreie med fire bein på, også går jeg på jakt etter en lur regn-dress i sånn glatt stoff som hun kan ha utenpå der igjen når det er maks forferdelig vær! Og når det ikke er så forferdelig vær kan hun jo bare bruke regndressen, eller ulldressen..

  *Går på utstyr-til-hunden-jakt på nettet* :P

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye med dagen! *synge bursdagssang* Jeg misunner deg speilreflekskameraet...

  Orry var på CT på tirsdag ja, og vi får resultatene i løpet av en uke. Gruer meg, men egentlig de finner noe. I dette tilfellet er det bedre å vite enn å ikke vite..

  SvarSlett