torsdag 7. mai 2009

Anti-røyte-piller??

Jeg forstår meg ikke på denne røytingen jeg.. Jeg synes knapt den har begynt, og har egentlig gått og ventet på at den skulle eskalere - sånn at man er nødt å støvsuge to ganger hver dag. Nå holder det å støvsuge en gang hver dag, merkelig nok. For en liten uke siden begynte jeg å gi Tulla Silisium-piller (kjøpt på helsekost) for pelsen, og som ved et trylleslag sluttet hun å røyte fullt så mye som hun hadde gjort! :O Og det er ikke bare noe jeg innbiller meg, for når til og med Bjarte uoppfordret kommenterer det, ja da ER det virkelig sant! Røytingen har rett og slett avtatt, så nå øyner jeg håp om at i alle fall litt av pelsen skal holde seg på. Det er også gledelig å se at behenget er relativt intakt i forhold til hva det har vært ved tidligere røyteperioder. :o)

Jeg klippet halen hennes i går, og den ble så tynn og pjuskete som den aldri har vært før! Jammen godt vi ikke skal på utstilling i helgen, haha! :D Hun fikk seg en dusj også, og etter en natt med silkedekken ser hun blank og fin ut. Tror nok det skal gå bra å trikse til pelsen til vi skal på utstilling. :o)

2 kommentarer:

  1. Så spennende å høre om de silisium pillene! Sånn som hun høres ut for tiden virker hun alt for frisk,men kanskje du kan vurdere Silicea som homeopati til Tulla hvis hun blir syk noen gang igjen. Er noen ting som kanskje kan passe, feks ørebetennelser.
    Lykke til på utstillingen:o)

    SvarSlett
  2. Heisann! Vi har brukt Silicea som homeopati tidligere da hun røytet voldsomt, og for å få henne opp i pels igjen, og det fungerte fint. Ørebetennelse har hun hatt bare en gang, så det er sjelden det er aktuelt av den grunn heldigvis! :o)

    SvarSlett