mandag 24. august 2009

Godkjent klikkertrenerutdannelse

I helgen var siste kurs på klikkertrenerutdannelsen, den skriftlige eksamenen var allerede sendt inn. Kort fortalt: jeg bestod. :D Jeg fikk 291 poeng på skriftlig eksamen (av 300 mulige), og på den praktiske eksamenen som var å vise frem grunnferdigheter, så hadde jeg "mer enn nok". Jeg fikk høre at jeg har veldig gode tekniske trenerferdigheter, men at jeg undervurderer meg selv som trener. Jaja..

Så nå pønsker jeg på hva jeg skal gjøre videre; jeg fikk beskjed om at hvis jeg ville søke på klikkerinstruktørutdannelsen, ville jeg få anbefaling fra en av instruktørene på kurset, så da er jo dèt i boks! :o) Men det er dyrt; hele 25 000, så vi får se. Samtidig vurderer jeg andre ting som er langt dyrere (blant annet en utdannelse til 93 000). Jeg er fremdeles i tenkegropen (hvis det er et sted å være), men jeg heller nok mot begge deler, haha! :o)

Nå tenker jeg å dra på klubben å trene, for en gangs skyld. Tror jeg kommer til å melde meg ut når året er slutt; det gir meg fint lite å være medlem av OHK. Det eneste positive er at jeg har tilgang til agilitybane, men til gjengjeld er den i temmelig dårlig forfatning, og jeg får null treningstips når jeg er der fordi det ikke fins noen som trener slik jeg vil (positiv forsterkning/belønne hunden når den gjør rett).

Ellers har vi sett endel film i det siste, og hvis noen er i tvil om hva de skal se, så har jeg et lite knippe å anbefale i forskjellig sjanger:

The Green Mile med Tom Hanks er en utrolig bra film! Noe av det verste jeg har sett rent "emosjonelt", og det at man blir så engasjert er med på å gjøre den så bra. Sjanger: drama, krim, (thriller). Vanligvis liker jeg ikke filmer som har med fengsel eller militære ting/krig å gjøre, spesielt ikke hvis de er fra "gamle dager", men denne må man rett og slett bare se, hvis man klarer da...


Sahara med Matthew McConaughey og Penelope Cruz har ALT en god actionkomedie skal ha, sett fra både et kvinnelig og mannlig ståsted: masse fart og spenning, morsomme kommentarer og et spennende men uvirkelig plot, praktisk talt fri for flåsete romantikk men med desto mer bar overkropp!


(Beklager lite bar overkropp på bildet, tror ikke bloggen tillater mer..)

10 Things I Hate About You med Heath Ledger. Ren romantisk "komedie", anbefales ganske enkelt fordi Heath Ledger er usannsynlig sjarmerende, og fordi han har et herlig smil.

Dessuten får man den gode "forelska-følelsen" inni seg.. ;o)

I Spy er nok en action komedie (den beste sjangeren innen film spør du meg!), med Owen Wilson. Morsom og slik en action komedie skal være. Dessuten; hvem blir lei av å se på Owen Wilsons skjeve nese? Den er jo så utrolig sjarmerende! :D

Ellers kan jeg alltids anbefale Bridget Jones filmene, da er man garantert mang en god latter og denne deilige "forelska-følelsen"! :D

1 kommentar:

  1. Gratulerer med godkjent instruktørutdannelse :D
    Det er noe jeg kunne tenke meg selv med tiden kanskje. Men vet ikke helt hvordan jeg ville taklet å være instruktør i praksis! Blir spennende hva du finner ut av at du skal gjøre :)

    SvarSlett