torsdag 29. oktober 2009

Matvraket mitt..

Nettopp kommet hjem fra jobb; jeg åpner døren og hundene kommer meg blidt imøte. Tar av meg jakken og på med hundejakken, og da legger jeg merke til Tulla - hun er ganske enkelt blitt drektig!! :O Hun var så feit og ribbeina bulte ut.. Ååååånei!! Kikket inn i gangen, og joda! der står soveromsdøren på vidt gap. Jeg husker godt at jeg lukket den før jeg gikk, for jeg vet at der står kofferten min fra Tromsø med fôrprøver i, og for at hun ikke skulle få tak i de, lukket jeg døren før jeg dro på jobb.

Enten har hun åpnet den selv (noe som i tilfelle vil være første gangen), eller så har Bjarte vært innpå soverommet og ikke lukket døren etter seg etter at jeg lukket den. Går ut på tur med de, og Tulla skal bort til alle sølepytter for å drikke, men alle sølepyttene er is.. Kommer inn igjen og går inn på soverommet for å sjekke ut skaden. Jeg hadde kjøpt en bøtte med godbiter, pluss alle fôrprøvene jeg fikk med meg (tørrfôrprøver er nemlig snaskens godis syns Tulla, og så er det jo litt mer sunt enn pølse og sånt i lengden). Jeg trodde ikke hun hadde fått opp bøtta, for den sleit til og med jeg med, men joda - den var brutt opp med makt! Ikke vet jeg om hun har bitt seg igjennom eller bare filleristet den, men i alle fall hadde bøtten hull i bunnen, kofferten hadde litt godbiter igjen rundt omkring og litt igjen i bøtta, men ellers har Tulla spist rubbel og bit. Kikket på bøtta for å se hvor mye den inneholdt (jeg brukte jo veldig lite i Tromsø), og den skulle være 2kg. Nå er den et par never igjen, og jeg vedder hatten min på at Aynï ikke har fått en smule engang!!

Blæh og argh og dobbelt-grr! Tulla vraltet etter meg på tur, fikk gjort fra seg litt (takk og pris for at hun ikke blir dårlig i magen av sånt!), men det var jo fryktelig unødvendig syns jeg! Fylte opp vannskåla (for den var tom), så nå har hun drukket litt. Må følge med på hvor mye hun drikker så det ikke blir for mye.. :/

Sist gang hun gjorde noe slikt, spiste hun omtrent like mye; frolic-lignende godis var det da. Gikk bra da også, det kom ut på ett eller annet viset. Hun kastet heldigvis opp endel da (sju bajseposer for å være nøyaktig), men da var det jo en god del mer salt enn hva dette er. Uff, håper det kommer ut fort, skikkelig kjipt når hun er sånn. Kan jo ikke mosjonere henne noe særlig i dag, kan tenke meg det ikke er så deilig å løpe med magen full av nesten 2kg godbiter! I morgen kommer det hundemassør hit, så om det ikke har kommet ut til da, så får i alle fall dèt fart på systemet..! ;o)

1 kommentar:

  1. He he :-) Fanny gjorde akkurat det samme en gang når jeg sku på trening. Hadde bøtta (sikkert samme som du har) bak i bilen sammen med henne - det bruker jo gå bra. Denne gangen så sku jeg jo da inn på butikken en tur for å handle litt først, og da hadde Fanny visst nok funnet ut at hun var jammen sulten hun og.. :-) Ble ikke noen trening for oss den kvelden men heller en lang tur :-)

    SvarSlett