fredag 19. oktober 2007

Er Bjarte utro eller noe?!

I dag heller jeg litt mot en mer aktiv, villere og "tøffere" springer, og i morges fristet det med en litt mindre Field spaniel.. Lurer på når jeg skal bli klok?

Da vi satt ute i dag, begynte plutselig Bjarte å spørre om jeg ikke hadde tenkt å gå noe instruktørkurs eller noe i den duren. Jeg sa at jeg hadde snakket om å ville ta klikkertrenerutdannelsen til Canis, så da begynte han å mase om at jeg måtte gjøre det, og hvor mye det kostet og når oppstart var og at jeg bare måtte sette i gang med det.. Jeg skjønner ikke hva det er som foregår..! Har han vært utro eller noe??! Eller hva forferdelig er det han har gjort, eller tenkt å gjøre, siden han må blidgjøre meg sånn at jeg får ny hund, bo der jeg vil (her), og i tillegg gå på hundekurs for mange tusen kroner?!? *fatter mistanke* ;o)

Tulla har hatt en noe slapp dag, var bare borte på jordet (med Bjarte også..!) og kastet freesbee. Fikk trent litt balanse på noen sleipe stokker vi fant i skogen, og på vippende planker og store glatte røtter. Hun tisser veldig ofte for tiden, så i tillegg til at hun nettopp har røytet ned, tror jeg at løpetiden kommer snart.

2 kommentarer:

 1. Enten så har han vært utro, eller så har du hjernevasket han! Om det i så fall er ditt "verk", er jeg veldig nysgjerrig på hvordan du har fått til det altså ;)

  Jeg er jo virkelig ikke objektiv, men jeg synes virkelig du burde lett etter en "bruksspringer"... Det er SÅ stor forskjell på de ulike individene, i hvert fall ut i fra min erfaring. Det blir som natt og dag for å si det sånn.
  Samtidig skjønner jeg veldig godt at du kunne tenke deg å prøve noe nytt, jeg var i den "båsen" selv. Likevel bestemte jeg meg for å gi springeren én sjanse til, men satte samtidig strengte kriterier for hvordan valpen skulle være.
  Det som er med springeren, er jo nettopp at den ofte blir sett på som enten typisk jakt-/sporhund eller typisk "aktiv familie"-hund, men det bor jo så mye i dem som ikke blir vist i andre grener!

  Ellers er jo fielden et veldig spennende valg synes jeg. Flotte hunder som man sjelden ser, men de har jo noe mer "negative" sider enn springeren.

  Men, skal slutte med springerpjattet mitt jeg, men du er herved advart; det kommer nye bilder av Norma på hjemmesiden i kveld *erte*

  Angående Orry og Norma går det framover! Han godtar mer mas fra henne, selv om han selvfølgelig (og fullt forståelig), kommer med noen knurr hvis hun henger i halen eller "buksene" hans. Han er fortsatt litt grinete hvis hun kommer bort mens han ligger eller er i sengen sin, men i går lå de faktisk en liten stund sammen i sengen før han tuslet sin vei. De leker mye mer sammen også, så det går nok bra til slutt :)

  SvarSlett
 2. Øhm, en liten rettelse... Bilder kommer i morgen kveld;)

  SvarSlett