onsdag 10. oktober 2007

Svaret venter på seg

Dyrlegen hadde ikke fått diskutert røntgenbildene i dag, men jeg får svar i morgen.

Jeg prøver liksom å ta det litt med ro med Tulla, men hun stritter godt imot. Akkurat nå for tiden ligger det nemlig ikke i hennes natur å ta det rolig, hun vil ha mest mulig fart og futt og gjøre morsomme ting hele tiden. Når hun i tillegg ikke får utløp for for sin fysiske energi, så går det ikke så bra.. Det vil si; hun tar seg av den biten selv når hun er i hagen. Løper frem og tilbake og er helt maniac. Hun harker og hoster ganske mye mer i dag enn før, men jeg mistenker at det er fordi dyrlegen var og rotet i halsen hennes..

I morgen skal det bades og klippes, og eventuelt får vi se om vi får tid til noe mer turaktig. Søk og mental trening får hun jo uansett. På fredag skal vi på spesialsøkstrening, og i helgen er det Spanieltreff i Selbu. Så da får hun i alle fall gjort litt. Det er jo Bjarte som skal trene henne i feltsøk, blir spennende. Og grunnen til at hun skal klippes og allting, er jo fordi det er så sinnsykt flaut å komme med en ustelt spaniel på spanieltreff.. ;p Nå har hun ikke vært badet siden før sommeren, så det er virkelig på tide. Godt hun ikke vet hva som venter henne, da hadde hun nok ikke vært så happy. Hun godtar jo sånt, men det betyr ikke at hun gleder seg til det likevel..

Nei, nå er det natta for oss! Håper å få et postivt svar på bildene i morgen. Kan ikke se for meg hvordan vi skal klare å komme oss til Gjøvik for å operere... huff..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar