mandag 30. november 2009

Tre bilder

I går var jeg på julebord med jobben, og midt i Trondheim sentrum kom vi over dette skiltet:

Hvordan vet de at elgen ikke kommer før den 3. desember??

Snakket nettopp med Bjarte på telefonen, som lurte på om jeg hadde vært oppe i 2.etasje i dag. Ånei, tenkte jeg, hva nå da?! Aynï har av og til pleid å gjøre fra seg der om natten når hun ikke har fått gjort i fra seg godt nok om kvelden, og nå som det er kaldt, ser jeg at hun kvier seg for å sette seg ned og gjøre fra seg. Men i går kveld både tisset og bajset hun, så jeg skjønte ikke helt hvorfor hun skulle vært nødt til å gjøre noe mer? Det er også lenge siden hun har gjort noe inne, og jeg hadde jo uansett håpet at Bjarte hadde vasket opp etter henne hvis hun hadde hatt et uhell. Men det var slett ikke tiss eller bajs som møtte meg! Se da:


Snilleste Bjarte det! :D Nå må jeg bare klare å holde meg i skinnet til i morgen!!

I går var vi og så på bil. Den er ganske stygg i fargen (men desto enklere å finne på en stor parkeringsplass), men bortsett fra det så virker den veldig grei. Lang historie kort, vi har kjøpt oss bil! Det er en Peugeot 806, 99'-modell til en fin penge - så nå skal vi få plass til en ekstra hund og vel så det! Her er bilde:



Så nå har vi altså en mørkerød Pajero til salgs.. den skal på EU-kontroll så snart vi får tid, og så skal vi fikse eventuelle feil og mangler de finner. Ny clutch er det også forresten. :o)

Men nå: back to school! :p

2 kommentarer: